preloader
Oslić a la bakalar
ALTERNATIVNI
PREGLED

Oslić a la bakalar

autor: Sanja Mikolaj

Sastojci ZA 4 OSOBE


Svi sastojci
500 g
oslića
6
krumpira
3 češnja
češnjaka
svežanj
peršina
1dcl
maslinova ulja
1
lovorov list
po želji
soli
po želji
papra
1
sok od limuna

Priprema

1.
Krumpire narezane na kockice staviti u slanu vodu da se kuhaju. Vodi dodati i lovorov list.
2.
Oslić narezati na komadiće i dodati gotovo kuhanom krumpiru, zadnjih 10 minuta.
3.

Ocijediti vodu i dodati začine krumpiru i osliću (sol, papar, češnjak, maslinovo ulje).

4.

Na kraju posipati nasjeckanim peršinom i dodati sok od jednog limuna.

DUKAT BRZO & FINO

Oslić a la bakalar

ZA 4 OSOBE

SASTOJCI:

Svi sastojci

Naziv Količina
oslića 500 g
krumpira 6
češnjaka 3 češnja
peršina svežanj
maslinova ulja 1dcl
lovorov list 1
soli po želji
papra po želji
sok od limuna 1

PRIPREMA:

  1. Krumpire narezane na kockice staviti u slanu vodu da se kuhaju. Vodi dodati i lovorov list.
  2. Oslić narezati na komadiće i dodati gotovo kuhanom krumpiru, zadnjih 10 minuta.
  3. Ocijediti vodu i dodati začine krumpiru i osliću (sol, papar, češnjak, maslinovo ulje).

  4. Na kraju posipati nasjeckanim peršinom i dodati sok od jednog limuna.