
PREGLED
Salata od celera
Sastojci ZA 2 OSOBE
Priprema
Celerov korijen i jabuke ogulite, naribajte i prelijte limunovim sokom.
Dodajte rotkvice narezane na ploške, sir narezan na kocke i grubo sjeckane bademe.
Brzo & Fino kiselo vrhnje pomiješajte s malo soli i narančinim sokom te pustite da odstoji 10 minuta.
Pripremljenim dressingom prelijte salatu, dobro promiješajte i ohladite, a po želji poslužite uz hrskavi prepečenac.
Celerov korijen i jabuke ogulite, naribajte i prelijte limunovim sokom.
Dodajte rotkvice narezane na ploške, sir narezan na kocke i grubo sjeckane bademe.
Brzo & Fino kiselo vrhnje pomiješajte s malo soli i narančinim sokom te pustite da odstoji 10 minuta.
Pripremljenim dressingom prelijte salatu, dobro promiješajte i ohladite, a po želji poslužite uz hrskavi prepečenac.
(ZA 2 OSOBE)
Sastojci |
||
---|---|---|
400 g korijena celera |
korijena celera | |
400 g |
jabuke | |
1 |
limun | |
100 g |
rotkvice | |
100 g |
sira | |
100 g |
badema | |
250 g |
Brzo & Fino kiselog vrhnja s 20% m.m. | |
60 ml |
narančina soka | |
po želji |
soli |
Celerov korijen i jabuke ogulite, naribajte i prelijte limunovim sokom.
Dodajte rotkvice narezane na ploške, sir narezan na kocke i grubo sjeckane bademe.
Brzo & Fino kiselo vrhnje pomiješajte s malo soli i narančinim sokom te pustite da odstoji 10 minuta.
Pripremljenim dressingom prelijte salatu, dobro promiješajte i ohladite, a po želji poslužite uz hrskavi prepečenac.