preloader
Kiselo vrhnje – sastojak tako različitih, a tako finih jela

Kiselo vrhnje – sastojak tako različitih, a tako finih jela

Sezonske namirnice i omiljeno kiselo vrhnje zajedno u misiji osvajanja vaših tanjura fantastičnim jelima – od predjela do deserta!

Mnogima je kiselo vrhnje nezaobilazan dodatak jelu, i onom koje se priprema brzinski i onom koje se kuha satima. To potvrđuju i profesionalni kuhari koji ga svakodnevno koriste za pripremu specijaliteta. Svima poznata plava čašica, Brzo & Fino kiselo vrhnje s 12% mliječne masti, često je „točka na i“ u pripremi variva i umaka, upotpunjuje sočne tortilje, ali i jela koja su obilježila mnoga djetinjstva, poput palente ili sira i vrhnja.

Vrhnje s puno lica i okusa

Kad imate kiselo vrhnje, imate i dip za popečke, krekere, grisine. Uz sezonsko povrće, začinsko bilje i tjesteninu - brzinski ljetni ručak. S malo truda i isto toliko začina, šećera, limunova soka ili vanilije, od kiselog vrhnja dobili ste i kremu za ljetne deserte.

Kremastom konzistencijom i blagim okusom sa savršenom dozom kiselosti, najlaganije kiselo vrhnje odlično se snalazi čak i u jelima u kojima ga možda ne biste očekivali.

Upravo smo zato osmislili i za vas pripremili čak 12 jela s Brzo & Fino kiselim vrhnjem s 12 % mliječne masti.

Brzo & Fino kiselo vrhnje u 12 finih uloga

Što namaze od pečenih paprika i cikle čini tako kremastima, kako preljev podiže voćni desert na potpuno novu razinu ili koja je tajna brze & fine bijele pizze?

 

Iako odgovor već znate, najbolje je da se uvjerite sami!


Ovdje
 
preuzmite knjižicu s 12 recepata za jela od Brzo & Fino kiselog vrhnja s 12% mliječne masti koja vas neće opaliti po novčaniku, već će vas za svega 12 kuna po receptu oduševiti svojom raznolikošću.