preloader
Tjedan uz kreativce u kuhinji

Tjedan uz kreativce u kuhinji

Ovaj tjedni vodič pripremili ste vi! Začinite tjedan jednostavnim receptima koje smo odabrali u natječaju Kreativac u kuhinji.

Ponedjeljak

Tjedan je najbolje započeti ukusnim palačnikama od zobenih pahuljica i banane! Nadjenite ih po želji – omiljenim džemom, kremom od čokolade i malo Brzo & Fino vrhnja za šlag ili ih samo pospite s malo cimeta.

Utorak

Volite li punjene paprike? Onda ćete obožavati ovu kreativnu inačicu paprika punjenih nadjevom od kvinoje koje se serviraju s avokadom!

Srijeda

Ne trebate čekati vikend da biste pripremili desert! „Presijecite“ tjedan jednostavnom, a sočnom čokoladnom tortom s bananama

Četvrtak

Uz slane pogačice sa svježim sirom koje se kriju iza naziva Kolko-tolko možete kratiti vrijeme između obroka ili začiniti druženje s prijateljima. Nama dovoljno!

Petak

Palenta i snack u istoj rečenici? Ako ne vjerujete, probajte žuti chopchop i obilježite kraj tjedna finim prženim prutićima od palente.

Subota

Lepinja iz tave punjena blitvom  pravi su izbor za zalogaj uz druženje ili večera uz čašu hladnog mlijeka ili jogurta. U slast!

Nedjelja

Za osvježavajući kolač od sira potrebna su vam samo tri sastojka i 20 minuta pečenja, kako biste uživali u nedjelji!