preloader
Vodič kroz najfinije u 2016.

Vodič kroz najfinije u 2016.

Vaš izbor najfinijeg iz prošle godine 

U novom vodiču donosimo vam top 10 savjeta, ideja i recepata u kojima ste najviše uživali u 2016. Prisjetite se i probudite kreativca u sebi – uz vašeg kreativca u kuhinji.

1. Tikvice, tikvice!

Tko ih ne bi volio? Kao stvorene za pripremu brzih i finih jela! Prisjetite se tri brza načina pripreme tikvica.

2. Deserti bez pečenja

Jednostavni deserti za koje ne trebate uključiti štednjak ni pećnicu pravi su izbor za one koji će u njima uživati, ali i za one koji ih pripremaju. Provjerite kojih smo pet slastica pripremili bez pečenja!

3. Muffini s jabukama i cimetom

Savršena jesenska kombinacija, odlična u bilo koje doba godine. Još niste pripremili aromatične muffine? Ispravite to ovdje!

4. Veliki vodič za izradu najfinijih blagdanskih kolača

Bili ste vrijedni i pripremali blagdanske kolače uz naše savjete, a vjerujemo kako ćete ih škicnuti još koji put za slatku i finu 2017.

5. Brze zimske kiflice

Ne možemo nabrojati sve moguće prigode i razloge za uživanje u ovim finim slanim kiflicama. Neka vas ime ne zavara, ove su kiflice fine uvijek!

6. 5 ideja za ručak na poslu, pripremljen kod kuće

Složili ste se s nama kako nije svejedno što jedete na poslu! Prisjetite se zašto su jela koja pripremamo kod kuće najbolji gablec.   

8. Bulletproof kava

Kava koja je obilježila prošlu godinu ima tri sastojka i zove se bulletproof. Jeste li i vi probali „neprobojnu“ kavu? 

 

9. Njoki od bundeve

Nismo još odlučili jesu li nam ljepši ili finiji. Još uvijek stignete pripremiti aromatične narančaste njoke od bundeve, koji se savršeno slažu s kaduljom i Brzo & Fino umakom okusa Ribanac. 

10. Najbolja jela nakon dugog dana

Ručak ili lagana večera, nama je svejedno, dok god se pripremaju jednostavno! Pogledajte prijedloge za jednostavna jela nakon dugog dana.


Jeste li spremni za nove kulinarske avanture?