POVRATAK NA BRZO&FINO

Tri umaka koji govore 100 jezika

 

-
.

Uz 3 Brzo & Fino umaka koji govore 100 jezika nastavljamo uživati u jelima svjetske kuhinje. Prije nego što ih zagrijete i prelijete, svakako pogledajte videorecepte u kojima pripremamo specijalitete svjetskih kuhinja.

Talijanske lazanje

Mamma mia! Pogledajte kako se pripremaju sočne lazanje alla bolognese s gotovim Brzo & Fino umakom okusa bechamel.


Američki mac and cheese

Za popularnost ovog jela zaslužni su američki predsjednik Thomas Jefferson - jedan od njegovih prvih obožavatelja, koji je mac and cheese i "donio" u SAD - te Mary Randolph, autorica poznate kuharice "Virdžinijska domaćica". Naša verzija? Sočna, brza & fina, za što je zaslužan i Brzo & Fino umak okusa Ribanac.  

Švedski Kroppkakor

Kroppkakor su švedske okruglice od krumpira, punjene slaninom i lukom - i zadnje, ali ne manje važno - prelivene vrućim Brzo & Fino umakom okusa šampinjoni. Dobar tek, smaklig måltid!


 

Tri gotova umaka, okusa bechamel, šampinjoni i Ribanac, u praktičnim 200-gramskim pakiranjima i spravljena od najkvalitetnijeg vrhnja i prirodnih sastojaka, pružaju bezbroj mogućnosti i inspiraciju za brojna jela kako domaće, tako i međunarodne kuhinje. Uz njihovu pomoć nastavite s istraživanjem svjetskih specijaliteta!